zaterdag 10 december 2011

Nieuwe schoenen voor Mare


Mare en schoenen dat is geen goede combinatie. Ik weet niet hoe ze het doet maar haar schoenen blijven niet lang nieuw. Als het geen ritsten zijn die opengaan dan zijn het schoenzolen die loshangen of punten die compleet versleten zijn. En dit alles na enkele maanden! Ik probeerde al duren schoenen, goedkopere schoenen, niks lijkt ideaal. Deze keer ging ik voor hip en betaalbaar omdat het oog ook wat wil. Deze vond ik meteen geweldig maar vreesde dat ze misschien iets 'te' waren. Na even twijfelen en toen er een sint-actie voorbijkwam bij balune ging ik er toch voor. Deze fantastisch mooie schoentjes van livie & luca schitteren nu dus aan Mare's voetjes. Benieuwd voor hoe lang... 


10 opmerkingen:

 1. Ik vind ze alleszins heel geslaagd.
  Op het vlak van schoenen hebben wij blijkbaar veel geluk. Yane verslijt geen schoenen en komt gemakkelijk toe met 1 paar schoenen per seizoen (al kon ik 't vaak niet laten om een extra paar laarsjes te kopen).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn prachtig en wat is je verhaal herkanbaar, de jongste moet om de 3 maanden andere schoenen en idem als bij jou duur of niet duur dat blijft hetzelfde ( en dat is na 13 jaar niet nog veranderd, en bij mijn dochter hebben we de volgende frustratie bijna geen keuze wegens maat 43.De schoenwinkel doet gouden zaken aan ons, tja toch iemand tevreden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Katja: Dat kan ik alleen maar wensen, maar Yane ziet er inderdaad een zuinig meisje uit!
  @Marina: fijn te horen dat Mare niet de enige is ;-)
  Nochtans is ze voor de rest best wel zuinig op alles, alleen die schoenen hé. Die 3 maanden zijn hier helaas ook herkenbaar al probeer ik dat toch iets langer te rekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie laarsjes. Hopelijk gaan ze nu langer mee. Dennis zijn tweede paar sinds september is ook versleten, heb ik gisteren gezien. Deze keer is de zool aan de hiel versleten. Schoenenwinkel here we come.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. goh, dat is hier een héééél herkenbaar verhaal... ik ben verlegen om het te zeggen, maar ik koop Kaatje 3 paar laarsjes om het seizoen door te geraken...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie kunnen niet geloven hoe blij ik ben dat Mare blijkbaar niet de enige is met het schoenen probleem... ik dacht al dat ik een slechte moeder was die haar alleen maar rommelschoenen kocht ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je moet je mij je email adres eens bezorgen, ik heb een tip voor je...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach fijn, tips zijn altijd welkom!
  Je kan me mailen op karmijn-kobalt@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schattige schoentjes, staan d'r goed!

  BeantwoordenVerwijderen