dinsdag 8 september 2015

Slaapkamer Castor.

Ondertussen al een tijdje klaar maar nog geen tijd gehad om er een berichtje over te schrijven, de kamer van Castor.
De kleinste slaapkamer van het huis voor de kleinste jongen van het huis. Hij heeft gelukkig nog niet veel nodig. Hij heeft een grote kast en een bed. Er staat ook een stoel omdat het anders wel héél leeg was. Eigenlijk hadden we een grote voederstoel voorzien maar die heeft zijn weg precies nog niet gevonden naar de kamer en zal dat misschien ook niet meer doen, ik weet het niet.
Misschien moet ik maar op zoek naar nog een kastje om de kamer wat te vullen en aan te kleden.. kwestie dat we weer iets hebben om naar uit te kijken op onze vele kringwinkeltochten.

De kamer dus, waarvan 1 muur behangen en de rest geschilderd. Toen ik wist dat ik een jongen kreeg ging op zoek naar een mooi papiertje en kwam ik terecht bij bora illustraties. Ik was meteen verkocht en helemaal gek van het viking behang. Ik vroeg een paar staaltjes aan en was bij ontvangst nog meer onder de indruk. Mooie kwaliteit!
Mare was meteen mee met mijn vikingverhaal. Het lief had wat meer overtuiging nodig. Die was meer onder de indruk van het groentetuin verhaal... wie hem kent zal dat logisch vinden.
Helaas voor het lief... maar vikingen werden het! Helemaal stoer!
Ik schilderde de rest van de kamer in het lichtblauw en de deur en het raam in het donkerblauw passend bij het behang.
En uiteraard schilderde ik zelf een vintage bedje met dezelfde vikingen als op het behang.
Alles was net klaar ( buiten dat kastje dat er misschien nog moet komen) vlak voor mijn bevalling dus ik was content.

Castor daarentegen is blijkbaar wat minder content want het slapen in de kamer lukt nog niet zo heel erg goed... Maximum een half uurtje slaapt hij er. Dan wordt hij wakker en heeft hij het zo wat gehad daar. Zijn het de vikingen? Geen idee... Ik troost mezelf met de gedachte dat hij er wel zal aan wennen aan al die stoere mannen en hij er binnenkort graag zal vertoeven.1 opmerking: