dinsdag 10 januari 2012

Het pottenatelier.

Toen ik met kerst een suikerpotje cadeau kreeg van het pottenatelier was ik helemaal onder de indruk! Ik mailde Sabine dan ook mijn blogberichtje over het potje door om haar te laten weten dat ik haar werk echt geweldig vind! Na wat heen en weer gemail kwam er een ruiltje tot stand waar ik helemaal blij mee ben.
Deze morgen kwam Sabine dan ook langs met een kastje dat ik voor haar mag schilderen. Een leuk ladenkastje om haar collectie keramiek in te vervoeren om in de winkels te gaan voorstellen. Dus binnenkort zie je Sabine met een gepimpt kastje door de straten wandelen op zoek naar leuke winkeltjes.
In ruil voor mijn schilderwerk mocht ik potjes kiezen! Hoe leuk is dat!
Mijn voorkeur ging uit naar de bolletjes ( mensen die mij kennen denken nu: uiteraard!). Dus voortaan sieren deze potjes mijn keuken ( of schouw want ik denk dat ik ze eerst even ga bewonderen voor ik ze durf te gebruiken).
En natuurlijk dacht ik ook aan Mare. Ik liet haar op de site van het pottenatelier kiezen wat ze leuk vond, ze koos voor de serie met de bloemetjes ( "al die bollen mama... " daar heeft ze al lang genoeg van). 


Toen ze het deze middag zag was ze helemaal in de wolken!! 

Ik kan haast niet wachten om aan de slag te gaan om al dit moois te vergoeden! 

3 opmerkingen:

 1. Wat een allermooiste ceramiekjes!!
  Toch héérlijk als je dat zelf kunt maken! Je hebt die ruil goed voor mekaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh...die bolletjes zijn supertof! Goede deal zou ik zeggen...!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn hele leuke keramiekjes, ben al helemaal verliefd op die met bloemetjes, geweldig.
  Liefs Zohra

  BeantwoordenVerwijderen