dinsdag 7 februari 2012

roseMamuze.

Op facebook liep bij roseMamuze een superleuke wedstrijd! Je kon er een héél knap valiesje winnen van het merk lalé. Het enige wat je moest doen was je taggen in de foto en laten weten waarom je het valiesje wou winnen en waarvoor je het graag zou gebruiken. Het origineelste verhaal kon dan een mooi valiesje kiezen. Ik schreef dus een kort tekstje in rijm over waarom ik graag het valiesje wou winnen voor Mare. Ik zal jullie het tekstje besparen want het is behoorlijk melig maar door de rijm viel het blijkbaar toch in de smaak. De hoofdprijs ( een weekendvalies) wonnen we niet maar we werden wel eredame samen met nog iemand en kregen een kleine versie van het valiesje aan! En schattig, niet te doen!


Aangezien het een mini versie is besloot Mare dat het dan maar voor haar Dina kon dienen. Dus vanaf nu kan Dina in stijl op stap! Handig voor al die kleertjes en mutsjes en sjaals en.... 

Neem zeker ook eens een kijkje bij roseMamuze want ze hebben er prachtige spulletjes! 't is maar dat ik niet kan kiezen anders had ik al lang mijn bestelling geplaatst! 

4 opmerkingen:

  1. Ooh gelukzakken!:-) ik ben helemaal fan van lalé, dat is echt supermooi he! Veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, wat een leuk cadeau heb je gewonnen :)

    BeantwoordenVerwijderen