donderdag 2 februari 2012

Tekstiel Decraene

De ontdekking voor velen zo blijkt, tekstiel Decraene in Deerlijk. Een oud magazijntje bomvol met echte vintage kleren voor kinderen, mannen en vrouwen! Tekstiel Decraene sloot blijkbaar zo'n 40 jaar geleden de deuren en alles wat er nog van stock was is toen opgeslagen in dozen en is daar 40 jaar lang blijven staan. Nu wou de zoon van het magazijn appartementen maken maar dan moest hij natuurlijk van die oude kleren af... en blijkbaar heeft hij daar zijn tijd voor. Hij besloot om rekken te maken beneden en alle kledij zorgvuldig te sorteren per maat en soort. In de hoop om een paar centen bij te verdienen en een paar mensen gelukkig te maken met wat nostalgie en kwaliteit van weleer. Maar... plots was daar facebook en de gekte kon beginnen. Plots stond facebook vol met kleren gevonden in Deerlijk en het hek was van de dam. Van alle richtingen kwamen ze tot in Deerlijk om al dat moois te bekijken en te kopen. De man is dus een beetje gek aan het worden maar doet momenteel nog verder...
Dus wie nog de sfeer wil gaan opsnuiven ( en snuiven kan je met al die oude muffe kleren ;-) ) dan kan je dat nog doen, iedere middag vanaf 14u in Deerlijk! Al zijn de mooiste spullen er wellicht al uit...
Ik kocht er alvast een paar héle leuke kleedjes en een pyjama voor Mare.12 opmerkingen:

 1. Zo'n leuke kleertjes! Jammer dat het hier toch een eindje vandaan is, anders was ik wel eens gaan piepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi, vooral dat tweede jurkje vind ik schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In de naailes vorige week waren ze er ook over bezig, dat dat daar zo'n zottekot aan het worden is. Maar inderdaad, waar is dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Ballétoile en Piepow, ik mailde jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wil je eens adres naar mij ook doorsturen ? :-)

   Verwijderen
 5. Moh, ik woon daar zo dicht bij en hoorde er nog nooit van. Ten onrechte zo lees ik hier ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwh zeg!!!! Dat is daar echt wel de moeite, zo een schone spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Grappig, net naast de deur sleet ik er mijn kleuter- en lagere schooljaren. Ik herinner me er nog geweest te zijn. Dus die 40 jaar moet toch minder zijn, aangezien ik pas 35 ben. Zal ook eens moeten gaan kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk! Waarschijnlijk net iets te laat ontdekt maar kun je het adres ook nog eens naar mij doorsturen? alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wonderful post however , I was wanting to know if you could write a litte more on this topic?

  I'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Thank you!

  Here is my web page - http://www.amazon.com/gp/product/B00AW2IYJA

  BeantwoordenVerwijderen