donderdag 10 januari 2013

Layla.

Een tijdje terug postte ik het al.. bij Mare op school zijn we bezig met een inzamelactie voor het goede doel: het kinderkankerfonds. Omdat ik niet kon achterblijven besloot ik om een niet opgehaald poppenbedje te veilen op mijn facebookpagina. De biedingen kwamen héél snel op gang en uiteindelijk  had ik een eindbod van 100 euro. Ik was eerlijk waar helemaal van de kaart door zo'n bedrag!
Ik mailde de dame die de 100 euro had geboden om af te spreken hoe we het bedje veilig bij haar konden krijgen en kreeg een héél warm mailtje terug. De dame had dit bedrag geboden omdat een vriendin van haar haar dochtertje Layla was verloren aan kanker. Ze voelde zicht dus héél erg verbonden met onze actie. De dame heeft zelf ook kindjes maar haar papa had net met héél veel liefde een poppenbedje gemaakt voor die kindjes en dus wou ze het poppenbedje graag schenken aan de kleuterklas van onze Yvann. Sterker nog, ze stuurde zelfs een prachtige handgemaakte Waldorf pop op om samen met het bedje af te geven. De pop kreeg dus logischerwijze de naam Layla mee en vandaag ging ik popje Layla dus met véél plezier gaan voorstellen aan de 3de kleuterklas.

De meisjes waren niet weg te slaan van de pop en beloofden er héél goed voor te zorgen en ook de jongens waren onder de indruk van zo'n mooi poppenmeisje.Ik denk dat popje Layla een goede thuis gevonden heeft bij juf Ingrid en haar kindjes!

Nogmaals héél erg bedankt aan de schenkster !!!!!!!!!!!! Het doet me zo goed te weten dat er nog warme lieve mensen zijn!

5 opmerkingen: