donderdag 19 juni 2014

De K&K mobiel.

Jaja, het kan hier niet op. Naast het nieuwe huis, het ( ondertussen al niet meer zo nieuwe) lief, het nieuwe logo is er ondertussen ook een nieuwe auto.
En omdat we toch wel wat gezien mogen worden in dit ( ook al nieuwe) straatbeeld hier in Roeselare besloten we om onze nieuwe auto te voorzien van belettering met het Karmijn & Kobalt logo.
Kwestie dat ze weten wat ik doe hé in de nieuwe woonplaats.
(Belettering door: Quickletter)
Over die auto is er trouwens wel nog het één en ander te vertellen. Het is een groene auto! Maar nee zal je nu zeggen, dat is toch duidelijk ne zwarten en uiteraard heb je gelijk. Maar met groen bedoel ik natuurlijk een milieuvriendelijk exemplaar. Een auto op gas, cng zoals ze dat noemen. Die cng staat voor compressed natural gas en is de samengeperste variant van het aardgas die je kent voor gewoon huishoudelijk gebruik. Dus het gas waarmee je kookt en verwarmt. Dit gecomprimeerd gas is opmerdelijk schoner en beter voor het milieu en daarnaast ook nog eens een stuk goedkoper. En wat moet dat dan allemaal niet kosten zo'n speciale groene auto vraag je, wel niet al te zot veel dankzij de verschillende premies om de mens in de straat te overtuigen om er één te kopen. Gow, meer dan 2 vliegen in 1 klap dus! Hoe kom je daar nu bij om dat te kopen zie ik je denken... wel daar zit het lief alweer voor iets tussen. Hij is daar beroepshalve nogal wat mee bezig en is er van overtuigd dat dat de komende jaren de manier is om milieuvriendelijker te gaan rijden.
Voila en wij zijn daar tot nu toe wreed content van. En nu jullie...

1 opmerking: