dinsdag 28 juni 2016

oe ist?


Zet u pepe, op u bankske dat ik samen met mijn lief schone in ere hersteld heb.
Mijn lief ja... dat wist je nog niet hé dat ik ( ondertussen al een jaar of 3) een lief heb. Hij doet mij trouwens dikwijls aan jou denken. Hij kent ook iedereen ( of zo lijkt het toch), hij rijdt ook graag op de binnenbaantjes en hij gaat ook altijd eens extra snuffelen als de boeren uitrijden met hun mest. Ah, de geur van kak... ik hoor het jullie allebei zeggen. Volgens mij zou je hem wel tof vinden, mijn lief.

En met dat lief woon ik nu in Roeselare... ja kweet het, tis niet bij de deur. Maar tging wel ideaal geweest zijn als tussenstop naar de euroshop hé. Of als afzakkerke nog ne keer binnenspringen voor een zatje kaffie misschien.

Ondertussen heb ik er nog een kindje bij, ne zoon. Ook een beetje naar jou genoemd, zijn 3de naam is Achiel, dat moest zo. Tis ne kadee zulle! Ge zou hem wel doen gaan gij.

Mare is ondertussen 10, tis een echte dame aan het worden. Ze doet het goed ondanks alles. Maar ze zou graag nog ne keer een snoepje of chocolaatje uit de kast halen bij jou... Ze weet nog precies waar ze zitten.

Alé pepe, vraag mij nog één keer hoe het met mij is zodat ik kan zeggen: goed! Echt! Ook al droom ik nog zo goed als wekelijks dat mijn lief wil weggaan van mij, ik ben zeker dat hij wel nog even zal blijven. Dus pepe, je mag je vraag nu aan anderen stellen ( helaas), ik heb ze niet meer nodig. Maar geef me wel nog af en toe ne keer ne knuffel zodat ik nog de rest van de dag je parfum kan ruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten