dinsdag 29 april 2014

Over haan Tuuk en kip Tok.

Dat wij hier de laatste dagen helemaal in de ban zijn van kippen zeg, niet te doen.
In die nieuwe tuin is er plaats genoeg voor beestjes en wat is er handiger dan een paar kippen, aldus het lief. De kippenren werd gereed gemaakt en plots kwam daar een bericht met een voorstel. Een vriend van het lief had in zijn grote beestenboel net een hen ontdekt die 2 kuikentjes rond haar piepen had, of wij die niet wilden hebben aangezien we toch kippen wilden en dat wellicht wel leuk zou zijn voor Mare. Dus nu lopen die hier rond in de spiksplinternieuwe kippenren. En wij, wij staan daar constant naar te kijken gelijk koeien naar een trein want spannend dat dat is dat dierenleven, ge kunt dat niet geloven.


Toeval wil dat ik een hele tijd geleden een boekje vond in de kringloopwinkel met machtig schone illustraties van een haan en een kip. Haan Tuuk en kip Tok. 


Het boekje lag al een tijdje klaar om er eens iets mee te doen als er eens tijd was. Maar aangezien er zelden tijd is leek het me nu de moment om er gewoon tijd voor te maken. Ik nam een bureau'tje en een stoeltje uit mijn voorraad en nu staan die daar dus op te pronken hé. 


Voor wie het graag in zijn bezit wil: stuur een mailtje naar karmijn-kobalt@telenet.be 


3 opmerkingen:

  1. Oh Oh Oh spijtig dat mijn gruttekes daar te groot voor zijn, anders kocht ik het direct,
    ik weet uit ervaring hoe goed jouw werk is !
    Prachtig !

    BeantwoordenVerwijderen