woensdag 21 mei 2014

bue thewarrior.

Wat doe je om je te integreren in je nieuwe woonplaats? Wel je maakt je lid van de facebookpagina van Roeselare, je ziet een bericht voorbij komen over een street art festival ( georganiseerd door Street Art Belgium  en kop van de vaart) met een oproep dat mensen zich kunnen inschrijven om deel te nemen om hun gevel te laten bewerken door één van de artiesten, je stuurt een mailtje en voor je het weet krijg je er één terug met een bevestiging dat de artiest zal langskomen. 
Vorige week ging het day one festival van start. Een ganse week waren er evenementen en waren de street artists druk in de weer. Machtig schone dingen hebben ze gedaan zeg! Van een mega grote haaienkop 


tot een gevel vol kleur. 


En nog oneindig veel meer!
Roeselare heeft er héél wat kleur bijgekregen in de loop van de week! Voor wie in de buurt is, zeker eens checken zou ik zeggen! 

Bij ons kwam bue thewarrior langs. We hadden hem op voorhand even gegoogled, gat in onze cultuur dat we dat nog niet kenden zeg! We waren direct mega onder de indruk van zijn vrolijke figuurtjes! Hij kreeg gans ons garagepoort ter beschikking en ging aan de slag. Met een top resultaat! Gepersonaliseerd enal hé! Dolletjes! 


Geef toe qua integratie kan dat toch tellen hé... der komt hier niemand meer voorbij zonder ons huis te zien. En aanspraak dat wij hier tegenwoordig hebben... niet te doen. Van buren die ons komen zeggen dat het schoon is tot mensen die voorbij rijden met hun auto en hun duim opsteken. Yep, content gelijk zot! 


3 opmerkingen:

  1. 't Is schoon zunne! Top!
    En Roeselare zit nu volledig onder de verf?
    Toch eens moeten passeren denk ik...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zo'n 20 jaar geleden passeerde bue een keertje langs de gevel van mijn nonkel... laat ons zeggen dat zijn kunsten er sindsdien flink op zijn vooruitgegaan :-)

    BeantwoordenVerwijderen