vrijdag 18 mei 2012

Bothino en de weg naar huis.

Deze namiddag ging ik het promo stoeltje leveren bij bothino in Avelgem. Al bij het aankomen was ik onder de indruk! Het is een héél mooie en ruime winkel. Anja verkoopt er alle leuke hippe merken die een  mama zoekt. Ik kon het dan ook niet laten om even te snuisteren en eigenlijk wou ik zowat alles kopen maar helaas laat mijn geldbeugel dat niet toe.
Sinds kort is er ook een outlet hoekje op de bovenverdieping en daar zag ik een mooie longsleeve van Mim-Pi die ik niet kon laten liggen. Ik kende het merk nog niet maar de kleuren en de vrolijkheid spatten er vanaf dus zeker een merk om in de gaten te houden!Op de terugweg reed ik langs de kringloopwinkel van Zwevegem, gewoon langsrijden zonder binnen te kijken is voor mij natuurlijk geen optie dus ging ik ook daar eens snuisteren. En met succes! Een poppenbedje en een nachtkastje om de voorraad voor Karmijn & Kobalt aan te vullen! Lang geleden dat ik nog eens iets bruikbaars vond in een kringloopwinkel zeg! 

Toen ik eindelijk naar huis reed pikte ik nog een lifter op... een dakloze zo bleek toen hij begon te vertellen ( en dat verklaarde ook het muffe geurtje in mijn auto plots). Zijn moeder drinkt whisky en dus was hij het daar afgetrapt en na wat rond te zwerven in allerlei landen was hij hier terug gekeerd om werk te vinden om een stuk land te kunnen kopen in Frankrijk om daar van zijn land en zijn dieren te gaan leven... Een echte idealist dus maar hij heeft wel wat last van agressieve buien af en toe zo vertelde hij. Dus of dat land en die dieren een haalbare kaart zijn daar vrees ik een beetje voor... Maar het is goed om weten dat er nog mensen zijn met dromen! 

En thuisgekomen kwam er nog iemand een buggy ophalen die hier niet meer gebruikt word en ook die man begon meteen te vertellen over zijn leven. Hij geeft holistische massages met etherische olieën. Hij stak me een flyer in de hand en deed me een uitleg over zijn manier van werken en welke olie hij gebruikt bij de verschillende soorten blokkage, zeer interessant! 

Een gevarieerde namiddag was het alvast! Net zo'n ontmoetingen heb ik soms nodig om te beseffen dat er nog heerlijke mensen op de wereld zijn! 

5 opmerkingen:

 1. Leuk T-shirtje. Mim-Pi is echt een leuk merk; altijd een beetje speciaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige winkel, leuk t-shirt en leuke verhalen, ik hou er ook van.
  Je pakje is vandaag verzonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje je zou een boek kunnen schrijven met alles wat je zo op een dag meemaakt. Leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bothino dankt u Daphne!
  Het stoeltje krijgt een mooi plaatsje in de winkel!
  Groetjes,
  Anja

  BeantwoordenVerwijderen