vrijdag 4 mei 2012

Promo-stoeltje voor Bothino

Toen ik een tijdje geleden via mijn facebookpagina een stoeltje weggaf met een give away reageerde Anja van Bothino dat ze graag zo'n stoeltje wou winnen om het dan in haar winkel te zetten en zo reclame wou maken voor Karmijn & Kobalt. Dat klonk niet slecht en ik stelde haar na de give away voor om ook een stoeltje voor haar te schilderen voor de winkel. Ze zag dat helemaal zitten dus ging ik met het logo van Bothino aan de slag. Het is een héél gedetailleerd logo en dus niet zo makkelijk om met de hand te schilderen. Ik heb lang nagedacht hoe ik het best zou aanpakken en vreesde dat het niet goed zou komen maar al bij al ben ik tevreden met het resultaat. Nu nog het stoeltje bij Bothino krijgen en wie weet komen er dan op die manier nog wat opdrachtjes binnen.9 opmerkingen:

 1. Wauw, het is echt prachtig geworden en een heel leuk idee, ik hoop inderdaad voor jou dat er nog volgen want dit is echt een juweeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige stoel, ik ben onder de indruk! Heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw dat ziet er echt supermooi uit! Goed gedaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gedaan! Ik hoop dat je nog veel opdrachtjes mag krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar das kei origineel! Echt superleuk. Ik hou dit zeker in het achterhoofd voor als mijn plannen ooit werkelijkheid zijn :) zoiets wil ik ook wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi...nog opdrachtjes krijgen mag geen probleem zijn! ;-) Ik ben trouwens je nieuwste volger want ik vind de dingen die je doet en verzamelt echt super leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen