woensdag 23 mei 2012

Swap 3

Nog een swapje, we hebben de smaak goed te pakken!
Marina reageerde ook op mijn oproepje voor swapkandidaten. Héél onzeker omdat ze dacht dat wat ze maakt niet goed genoeg is om te ruilen met iemand.
We spraken af wat we voor elkaar zouden maken en gingen aan de slag.
Na een paar dagen al blogde Marina een eerste van 5 tasjes die ze zou maken zodat Mare er ééntje kon kiezen. Ik was toen al onder de indruk en de blogjes die volgden met de andere tasjes waren allemaal prachtig! En dan moesten we kiezen.. dat was absoluut niet makkelijk want ze waren alle 5 zo mooi!
Uiteindelijk kozen we het tasje met de vogeltjes en Mare is er helemaal weg van!
Er stak ook nog een zelfgemaakt kaartje en een klein extra cadeau'tje bij, héél mooi!


Het grappige aan het verhaal is dat Marina in het begin zo onzeker was over haar maaksels maar hoe meer tasjes ze op haar blog plaatste hoe onzekerder ik werd van mijn maaksels voor haar! 
Ze vroeg me namelijk om een motief dat ik gebruikt had op 1 van de stoeltjes voor Karmijn & Kobalt op papier te zetten voor haar. Het is echt eeuwen geleden dat ik nog eens op papier schilderde en ik geef toe dat ik er een beetje tegenop zag. Je zou denken dat schilderen op papier niet zo verschillend is als op meubeltjes maar dat is dus niet zo. De meubeltjes die ik beschilder zijn meestal in slechte staat en als ik ze aanpak worden ze alleen maar mooier ( of dat hoop ik toch). Met een blaadje mis ik dat gevoel en heb ik het gevoel dat ik iets onnuttig maak. Ik was dus helemaal niet zeker van mijn werk. Dus maakte ik er ook een paar zodat Marina kon kiezen welke ze graag zou uithangen. Gelukkig mailde ze me dat ze héél tevreden is met de prenten dus dat is een pak van mijn hart! 


Nogmaals héél erg bedankt Marina! 


5 opmerkingen:

 1. :0) Je ziet dat ik dus helemaal uit de maten van kleinere meisjes ben, ik zou ze nog eens moeten overdoen maar dan op maat van je leuke meisje.
  En ja hoor ik ben heel tevreden, ik ga het geheel afmaken(kadertje, mooi plekje,...) en koestern wat je voor me gemaakt hebt want dit is zelfgemaakt, uniek, zo mooi en helemaal wat ik wou!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het voordeel is dat ze er kan ingroeien hé, dat zit wel goed ;-)

   Verwijderen
 2. niet te bescheiden Daphne, ge hebt talent! 'k wacht trouwens in spanning tot ge met een reeks eigen motieven komt, voor u moet dat een makkie zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hmm, een makkie is dat niet hoor Hilda!
   De tijd ontbreekt me helaas om eigen motieven te ontwerpen... brengt trouwens te veel stress met zich mee en dat is nu net wat ik wil vermijden ;-)
   En eerlijk, door deze motieven op papier te moeten zetten is me nog maar eens duidelijk geworden dat ik tegenwoordig echt een hekel heb aan papier.
   Waarom ook het warm water uitvinden als er zoveel te vinden is op het net... Ik zie het gewoon als een liedje coveren. Sommige covers zijn toch ook beter dan het origineel ;-)))

   Verwijderen