dinsdag 12 mei 2015

De badkamer.

Eindelijk klaar, de badkamer. ok, misschien nog ergens een kapstokje ofzo maar dat is toch echt maar een klein detail meer hé. 

Ik koos voor groen om eens niet te vervallen in het blauwe cliché. Ik zag bij vrienden een splinternieuwe groene badkamer en vond dat zo'n warmte uitstralen dat ik dat ook wou. En met die rode vloer kan je ook niet al te veel kanten uit hé. 
De dossierkast kregen we van Bert zijn meme. Een oude kast ,van de spoortwegen waar haar man werkte, die al jaren op zolder stond. De kast zit heel raar in elkaar, we vonden nochtans een label van de maker maar we vermoeden dat er wat aan gewerkt geweest is in de loop der jaren. Niet te min toch een fijn en vooral degelijk ding! En perfect om ons gerief in kwijt te kunnen. Elk zijn lades, ideaal. 
Ik schilderde ze in een degradé van groenen en zo werd de kast het uitgangspunt voor de kleuren van de badkamer. 
Dus duizend maal dank meme voor de mooie kast! 


Schoonbroer installeerde een fantastische verwarming/ handdoekdroger. Zalig ding dat! In de winter droge warme handdoeken, heerlijk zal dat zijn. Dus ook dank u schoonbroer, voor het advies en de installatie!Later kocht ik een dwaas plastieken douchegordijn met retro bloemen in oranje en geel. Eigenlijk om het lief te plagen en als grap maar hij bleek dat natuurlijk weer schoon te vinden en eigenlijk past het ook perfect. Dus werd geel zowat het vrolijke accent kleur. Terug te vinden in het gordijn, het tapijtje en het verzorgingskussen voor baby. 
'K ben content. Nog van dat! 


2 opmerkingen:

  1. mooi, dat groen! En dat kastje is echt te gek! En glasdallen zijn zò tof. De vloer had ik precies liever anders gezien - maar dat is direct zo'n gigantisch werk waarschijnlijk.

    BeantwoordenVerwijderen