zondag 3 mei 2015

2 jaar liefde vier je met Brood.

yep, 2 jaar samen met het lief. Schoon toch hé. En om dat te vieren, al die liefde, gingen we allemaal samen ontbijten. We deden dit bij brood.
Een mooi nieuw project gevestigd in een fantastisch mooi herenhuis met eigen bunker!
De bakkerij ligt vooraan de oorspronkelijke woonkamer. De ontbijt/ lunchruimte in een deel woonkamer en een deel oranjerie met fantastisch schoon zicht op de ruime tuin.

Een nieuw project dus, niet zomaar weer een bakkerij. Nee, de bakker koos voor de artisanale weg. Verschillende meelsoorten, de natuurlijke bewerking van deze en lange deegrusten.

We kozen voor het vegetarisch ontbijt. Met kazen dus. En Mare koos het kleine ontbijt en kreeg extra fruitsap aangezien ze nog geen koffie drinkt. 

Een koffiekoek naar keuze, verschillende soorten brood, een ei'tje naar wens. Lekker!Voor de kwantiteit moet je er misschien niet zijn, alhoewel ik overvol zat. Maar de kwaliteit maakt oneindig veel goed. Je proeft nog brood zoals brood moet zijn. Vers, heerlijk ruikend, zacht en zalig. 


De prijzen zijn standaard dus dat mag geen probleem zijn. Zelfs Mare genoot. Zo fijn dat het kind ne keer tevreden is met gewoon een potje meli honing en daar bijna lyrisch over wordt! Zou het de locatie geweest zijn, de lekkere koffiekoeken of het verse fruitsap, ik weet het niet maar 't was gezellig. 

Bij het betalen zagen we nog zwart brood liggen en kregen we nog een fijne uitleg van de verkoper over het concept van de bakkerij en dat ze tijd proberen te maken om ook eens nieuwe dingen uit te proberen. Zoals het zwarte brood met bessen. Speciaal maar geproefd en goedgekeurd!Yep, daar zien ze ons zeker en vast nog terug! 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten