zondag 17 mei 2015

Het nieuwe leven van de blauwe kast.

Jaloers zijn op een kast, kan dat?

Wat mij betreft wel!
Toen we verhuisden naar Roeselare kocht ik voor Mare een kleerkast voor haar kamer. Ik schilderde ze blauw en hier aangekomen werd ze in haar kamer gezet.


Na een paar maanden bleek dat de kast toch wat te groot en dominant was voor haar kamer, maar ik liet het even zijn beloop door andere bezigheden. Maar Mare bleef hardnekkig. Ze wou liever rekjes om haar kleren in te leggen. Helaas voor de mama werden dat ikea rekjes en werd de mooi blauwe kast te koop gezet aangezien ze bijna niet gebruikt was.

Maar de kast bleef staan. Er kwam weinig tot geen reactie. Mensen die ze wilden konden ze plots niet meer ophalen,...
De kast werd even vergeten al stond ze behoorlijk in de weg.

Tot er eindelijk iemand mailde die ze graag wou kopen. We brachten ze op hoop van zegen nog eens naar beneden en zetten ze klaar voor de nieuwe eigenaar. En die was op afspraak.
Bij het inladen bleek de kast een nieuwe thuis te krijgen in een B&B in Brugge. Nieuwsgierig als ik ben ging ik uiteraard op zoek. Filemon & Baucis bleek een spiksplinternieuwe B&B te zijn. Daar kreeg de blauwe kast een mooi plaatsje en past ze perfect aan de foto's te zien. Ze komt er helemaal tot haar recht in de kamer met de naam Ovidius.

( foto Filemon & Baucis)


Dus ben je eens in de buurt van Brugge en zoek je nog een sfeervol verblijf ga dan eens hallo zeggen van mij tegen de kast! Het ziet er daar schoon en lekker uit!

( Foto Filemon & Baucis)

( Foto Filemon & Baucis)

Of wie weet, misschien ga ik er zelf wel eens heen!


2 opmerkingen:

  1. Waw! Ze staat daar inderdaad prachtig, en die Bed en Breakfast ziet er geweldig uit. Misschien moet je er eens met je dochter naartoe (ik weet nog dat we vroeger bij Latijn het verhaal van Filemon en Baucis lazen en dat dat zo ontroerend was...)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze staat prachtig in die B&B! Wij hebben een gelijkaardige blauwe kast op onze slaapkamer, ik ben én blijf dus superhard fan :-)

    BeantwoordenVerwijderen