zondag 16 november 2014

Verkoopzalen.

Naast kringloopwinkels zijn er uiteraard ook nog de ecoshops die we regelmatig bezoeken maar daarnaast zijn er ook nog verkoopzalen.
De verkoopzalen zijn eigenlijk het leukst ook al zijn ze tegenwoordig nogal moeilijk te vinden. De tofste zijn die waar alles volgestouwd staat en waar je eigenlijk als bezoeker geen stap kan zetten. Daar kan je nog eens een heerlijke ontdekking doen.
Wij hebben er zo een paar, verkoopzalen, die we af en toe eens bezoeken. En omdat we er al regelmatig leuke dingen vonden voor een heerlijk klein prijsje kan ik de locaties dus beter niet vrijgeven.. mijn excuses daarvoor. Maar laat ons anders een deal maken. Heb je zelf een verkoopzaal waar je af en toe een ontdekking doet ( liefst in de regio West-Vlaanderen) dan kunnen we onze geheime locaties misschien wel ruilen... Ons helpt ons nietwaar. Dus wie zich geroepen voelt: mail me!

Maar goed, gisteren gingen we nog eens langs in één van die verkoopzalen. Heerlijk snuisteren in de rommel. Niet echt een locatie om kinderen mee te nemen, dat dan weer niet maar we waren kidvrij dus dat was geen probleem.
Heerlijk druk was het er weer en rommel overal, zelfs buiten. We vonden er alweer een aantal dingen voor onze meerdere verzamelingen ( waarover later meer).
En we vonden een echt schone spijlenstoel. De stoel werd duidelijk gebruikt door de eigenaar van de verkoopzaal om zich even te zetten en zijn kop koffie te drinken maar we vroegen toch maar even na of hij te koop was. De verkoopman zei met een vrolijke noot dat alles er te koop was. Hij dacht even kort na over de prijs en zei toen 5 euro. Wij twijfelden niet en namen de stoel mee. De man had nog wel duizenden stoelen om zich te zetten om zijn kop koffie te drinken dus geen paniek.

De stoel houden we deze keer zelf en komt in een schoon kleurtje eens we er uit zijn voor welk kleurtje we zullen gaan.


2 opmerkingen:

  1. Weer zo'n topvonst !
    Kijk eens op www.woonatelier.be, bepaalde spijlenstoelen kosten veel centen.....

    BeantwoordenVerwijderen