dinsdag 6 januari 2015

Gewonnen!

Alsof ik tegenwoordig nog geen geluk genoeg heb ( iets met 7 magere jaren en 7 vette) won ik de schone wedstrijd bij ergenstussenin.
Lieza van ergenstussenin mocht van groovy magnets een rol behangpapier weggeven. Niet zomaar behangpapier natuurlijk. Nee, magnetisch behangpapier. Magnetisch jongens, hoe zot is dat!
Het behang is heel eenvoudig en kan perfect dienst doen als accent ergens in je interieur. En je kan er dus je nota's, lieve briefjes en andere blaadjes aan kwijt. De achtergrond is wit en onderaan staat een mooie afbeelding van een dier. Je kan kiezen tussen een leeuw, een giraf, een konijn,...
Wij kozen de vos omdat die naar mijn mening zowat overal past. Aangezien we er nog niet helemaal uit zijn waar we het behang zullen gebruiken.


Kijk ne keer hoe schoon hij kijkt zeg!

We kregen er ook een zakje magneten bij.


Je kan die zelf tot een figuurtje puzzelen. Ik ben zeker dat die telkens weer tot de zotste dingen zullen omgevormd worden. 

Héél erg bedankt dus groovy magnets en Lieza! De vos krijgt zeker en vast een schoon plaatske. Alleen moeten we nog ne keer héél hard nadenken waar dat schone plaatske zal zijn. 2 opmerkingen: